Core Service - Blogi ja uutiset

ALSO Expo 2019

Kirjoittanut Taina Ojanen | 27. syyskuuta 2019 klo 8.00.00

Osallistuimme jälleen Suomen suurimpaan IT-ammattilaisille suunnattuun tapahtumaan.

 

ALSO Expo on Suomen suurin IT- ja kulutuselektroniikka-alan ammattilaisille suunnattu tapahtuma, joka järjestettiin jälleen Tampere-talossa. Olimme luonnollisesti paikalla tapaamassa kumppaneita, sekä tutustumassa eri valmistajien ja palveluntarjoajien uutuuksiin. Tänä vuonna mukana oli laajan valmistajajoukon lisäksi myös IoT- ja ohjelmistopuolen kumppaneita.

 

Applen osastolla kerrottiin AFS leasingista (Apple Financial Services), joka tarjoaa houkuttelevia rahoitusmalleja yrityksille huomioiden laitteiden korkean jäännösarvon kustannuksissa. Esittelyssä oli myös uusia tuotteita kuten iPhone 11 ja iPhone 11 Pro, jotka ovatkin olleet suuria kiinnostuksen kohteita asiakaskunnassamme tämän syksyn aikana.

 

 

Ehdimme myös nauttia laadukkaista luennoista. Meille erityisen ajankohtainen, verkkokauppaamme kovaa vauhtia tehdessä, oli verkkokaupan asiantuntijan Leevi Parsaman luento “Digitaalinen kauppa 2020”. Parsaman puheenvuoro kirkasti jälleen lupaustamme toimia asiakaslähtöisesti pitäen asiakkaidemme tarpeet ja erityislaatuisen asiakaskokemuksen kaiken lähtökohtana.

 

Kävimme myös kuuntelemassa, kun digitaalisen muutoksen tekijä Toni Luhti luennoi liiketoimintamallin muuttamisen lähtökohdista, vaiheista ja mahdollisista haasteita IT-alalla.

 

 

Also Expon iltabileet ovat maineeltaan legendaariset. Tänäkin vuonna iltaohjelma oli viihdyttävä; juontajana toimi Lore Backman ja esiintyjäkaartiin kuului mm. Anssi Kela, Samuli Edelmann ja Karoliina Kallio. Illan bändissä soitti myös Lenni-Kalle Taipale.

 

 

Kiitämme Alsoa hienosta kokonaisuudesta, sekä tapaamiamme kumppaneita antoisasta päivästä.

 

Teksti ja kuvat: Taina Ojanen ja Viivi Pettersson