Core Service - Blogi ja uutiset

Applen leasing-palvelu

Kirjoittanut Viivi Pettersson | 17. maaliskuuta 2020 klo 8.45.00

Leasing-palveluja on ollut jo pitkään, mutta silti monet yritykset omistavat IT-laitteensa edelleen itse. Miksi laitteiden omistamisen sijaan kannattaisi siirtyä liisaamiseen?

 

Leasing on irtaimen käyttöomaisuuden eli esimerkiksi tietokoneen vuokraamista rahoitusyhtiöltä. Se soveltuu yrityksellesi erityisen hyvin, kun et halua sitoa yrityksesi varoja omistamiseen. Liisaaminen on suositeltavaa myös silloin kun hankinta on lyhytaikainen tai hankittavaa laitetta on tarpeen päivittää säännöllisesti uuteen. 

 

Leasingin etu on, ettei se sido vuokralleottajan omia varoja ja näin ollen liisattu kohde maksaa yritystoiminnassa normaalisti itse itsensä takaisin. Vuokrattavan laitteen käytöstä saaduilla tuotoilla voidaan rahoittaa leasingmaksut ja niiden lisäksi saadaan tuottoa. Parhaimmillaan leasing siis tukee yrityksen liikevaihtoa ja lisää kassavirtaa. Leasing-kulut kannattaa myös aina budjetoida, sillä kuluihin saattaa liittyä hyödyllisiä veroetuja.

 

Kaiken kaikkiaan leasing on hyvä ratkaisu omaksi ostamisen sijaan. Alla hieman perusteluja miksi liisaaminen kannattaa ja mitä hyötyjä Applen leasing-palvelusta voi yrityksellenne olla.

 

4 syytä, miksi kannattaa liisata?

 

1. Edullisempaa kuin omaksi ostaminen

 

Apple Financial Services -palvelun ansiosta Applen tuotteiden tuominen erilaisiin työympäristöihin on totuttua edullisempaa, sillä laitteiden korkea jäännösarvo otetaan huomioon heti alkuvaiheessa ja näin ollen kuukausihinta on edullisempi. Leasingin ansiosta vältytään suurilta kertaluontoisilta investoinneilta ja säästetyt varat voidaan käyttää sen sijaan liiketoiminnan tukemiseen. Kun yrityksen luottotiedot ovat kunnossa, mutta omaksi ostaminen ei mahdu budjettiin, on leasing hyvä vaihtoehto.

 

2. Tyytyväiset ja tuottavat työntekijät

 

Kun työntekijöille annetaan mahdollisuus työskennellä haluamillaan tavoilla ja työkaluilla, työtekijöiden motivaatio kasvaa. Motivoitunut työntekijä on halukas tekemään parhaansa ja näin ollen on myös yritykselle tuottavampi. Applen tuotteet lisäävät työntekijöiden luovuutta ja tukevat innovatiivisilla tavoilla työntekijöiden yhteistyötä ja etätyöskentelyä. 

 

3. Aina uusimmat tuotteet ja ohjelmistot

 

Yrityksenne saa käyttöönsä aina uusimmat laitteet uusimmilla käyttöjärjestelmillä ja sovelluksilla. Vaikka Applen tuotteet ovat kestäviä, on laitteiden säännöllinen päivittäminen tarpeen jatkuvasti kehittyvillä aloilla. Leasingillä laitteiden päivittäminen ei vaadi suuria investointeja. Voitte valita teille sopivan mittaisen sopimuskauden (12 - 48 kk) ja tehdä sen päätyttyä uuden sopimuksen uusista laitteista, lunastaa laitteet itsellenne tai palauttaa ne. 

 

4. Laitteiden elinkaaren hallinta ympäristöystävällisesti ja tietoturvallisesti

 

Saatte tarvitsemanne tuotteet ja palvelut juuri silloin kun niitä tarvitsette. Sopimuskauden päättyessä voitte lunastaa laitteet itsellenne tai palauttaa ne ja halutessanne valita tilalle uudet laitteet uudella sopimuksella. Olemme teihin yhteydessä ennen sopimuskauden päättymistä, jotta voimme sopia jatkosta. Mikäli palautatte laitteet, me varmistamme, että ne kierrätetään ympäristöystävällisesti ja tietoturvallisesti.

 

 

 

Kysyttävää Apple Financial Services -palvelusta?

Rahoituspalvelut -sivultamme löydät myös usein kysytyt kysymykset -osion. Mikäli et löytänyt vastausta kysymykseesi, voit jättää meille yhteydenottopyynnön, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.