Core Service - Blogi ja uutiset

Applen tiedote 13-tuumaisen MacBook Pron huolto-ohjelmasta

Kirjoittanut Taina Ojanen | 22. marraskuuta 2018 klo 9.00.00

Apple julkaisi viime viikon lopulla tiedotteen, joka edellyttää tiettyjen Applen konemallien omistajilta pikaista reagointia. 13-tuumaisissa koneissa, joita on myyty kesäkuun 2017 ja kesäkuun 2018 välillä, on mahdollinen vika SSD-kiintolevyissä.

 

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että ongelma saattaa johtaa toimintahäiriöön, tai jopa tietojen menettämiseen. Applen valtuuttama huoltoliike (AASP), kuten mcare Oy, huoltaa huolto-ohjelmaan kuuluvat koneet maksutta, pois lukien mahdolliset kustannukset tiedostojen varmuuskopioinnista ja/tai koneen toimittamisesta huoltoon. Apple suosittelee huollattamista mahdollisimman pian.

 

Koneen kuulumisen huolto-ohjelmaan voi tarkastaa sarjanumeron perusteella Applen sivuilla.

mcare pro:n kehittämän mcontrol-palvelukokonaisuuden avulla voimme reagoida asiakkaidemme mahdollisiin laitteisto-ongelmiin proaktiivisesti jo ennen kuin vahinko on tapahtunut.

 

Olemme korkeimman Apple-kumppanivaltuutuksen omaava ICT-asiantuntijayritys, ja meihin voit olla yhteydessä kaikissa Apple-tukeen liittyvissä kysymyksissä. mcare pro:lla on kapasiteettia toteuttaa, hallita ja huoltaa käyttäjämääriltään suuria ja teknisesti vaativia ICT-ympäristöjä, mutta myös kyky ja halu tarjota henkilökohtaista, vastuullista ja joustavaa palvelua.

 

Mikäli olet jo mcontrol-asiakkaamme, ei sinun tarvitse huolestua tästä uutisesta. mcare pro:n mcontrol-palvelu on mahdollistanut sen, että vuorokauden sisällä Applen tiedotteen julkaisemisen jälkeen olemme tunnistaneet laitekannasta ne laitteet, joita tämä koskee ja olleet toimintamallimme mukaisesti asiakkaisiimme proaktiivisesti yhteydessä.