Core Service - Blogi ja uutiset

LumaForge vihdoinkin Suomessa!

Kirjoittanut Joe Carroll | 11. huhtikuuta 2019 klo 8.00.00

Videotuotannon mullistus

Joidenkin arvioiden mukaan vuoden 2019 aikana jopa 80 % kaikesta digimarkkinoinnin uudesta sisällöstä on videoita. Videoiden katselu mobiililaitteilla kasvaa yli 100 % vuodessa. Hubspotin mukaan 90 % käyttäjistä sanoo, että tuotevideot auttavat heitä ostopäätöstä tehdessään. On siis luonnollista, että videotuotanto on jokaisen markkinoijan ja sisällöntuottajan agendalla.

Videotuotanto asettaa käytetylle teknologialle kovat vaatimukset. Tekniikka ei kuitenkaan saisi keskeyttää luovaa prosessia tai toimia kehityksen jarruna. Näihin videotuotannon teknisiin haasteisiin löytyy täsmäratkaisu LumaForgelta. LumaForgen palvelimet tarjoavat reaaliaikaiselle online-editoinnille ennennäkemätöntä nopeutta, käytettävyyttä ja laajennettavuutta.

 

LumaForgen teknologiaan luottavat muun muassa Adobe, Amazon, BBC, Disney, Google, Intel, Nasa, Ralph Lauren, Audi ja Toyota.

 

 

LumaForge-videoeditointijärjestelmien edustus

Olemme solmineet sopimuksen LumaForge-videoeditointijärjestelmien tuote-edustuksesta Suomessa. Sopimus kattaa kaikkien Lumaforgen tuotteiden – kannettavien sekä räkkiin kiinnitettävien palvelimien – myynnin, markkinoinnin ja maahantuonnin yksinoikeuden. Yhteistyön myötä syvennämme videotuotantojärjestelmien osaamistamme LumaForgen teknologiaan keskittyen.

 

 

Minulle on ilo ja kunnia toivottaa mcare pro tervetulleeksi perheeseemme. Olemme valinneet heidät edustajiksemme Suomessa, koska koemme jakavamme samat arvot. Molemmat meistä haastavat rohkeasti nykyiset käsitykset, tuovat ihmisläheisyyttä teknologiaan sekä seisovat sanojensa takana. Myös LumaForgella liiketoiminnan ydin on asiakastyytyväisyys, ja uskomme Core Servicen tarjoavan parhaat lähtökohdat asiakkaidemme palvelemiseksi mahdollisimman hyvin myös Suomessa. Core Servicellä on hyvä maine ja tietotaito, omistautunut tiimi sekä dynaaminen johto, joka asettaa laadun ja kestävän kehityksen lyhytnäköisen ajattelun edelle. Odotamme innolla niin asiakkaillemme kuin molemmille yrityksille kannattavaa yhteistyötä.- Ronny Courtens, LumaForgen EMEA-alueen myynti- ja liiketoimintajohtaja.