Core Service - Blogi ja uutiset

Mac Pro - tehoa kuin Dodge Viperissa

Kirjoittanut Markus Saviaro | 31. tammikuuta 2022 klo 7.00.00

Me, jotka seuraamme Applen tuotteiden julkistuksia ja toinen toistaan innovatiivisempia ratkaisuja, varmasti muistamme, kun jokunen hetki sitten Apple julkaisi kaikkien aikojen tehokkaimman ja muokattavimman tietokoneensa. Puhumme siis Mac Pro -pöytätietokoneesta.

Julkistus oli samankaltainen kuin vaikka Dodge Viperin uuden vuosimallin, melkein henkeä haukkoen kuuntelimme ja katselimme miten hurjan määrän tehoa, innovaatioita sekä muotoilua oli saatu häkellyttävän kauniiseen ja hiljaiseen pakettiin. Ja tottakai kuten jokaisen Applen julkistustilaisuuden aikaan, internet täyttyi erilaisilla ilmaisuilla uudesta muotoilusta, tunnetuimpana vertaukset juustoraastimeen.

 

Mac Pro herätti julkistushetkellään ajatuksen mielettömän hienosta ja tehokkaasta tietokoneesta. Tietokoneesta, jota ei ihan jokainen pääse kokeilemaan tai edes koskemaan. Kuten Dodge Viper, jota ei koskaan pääse koeajamaan.

 

Mac Pro on uudella tavalla modulaarinen ja laajennettava, mihin ei Applen tuotteissa useinkaan olla totuttu. Modulaarisuus on tuonut Mac Pron ostamiseen mielenkiintoisen ilmiön. Mac Prosta ei olekaan "karvalakkiversiota" eli perusmallia, johon voi tilata lisäominaisuuksia kuten enemmän työmuistia tai isomman massamuistin. Jokainen Mac Pro on tilaustuote, johon perusasioista kuten prosessori ja näytönohjain, lähtien valitaan halutut ominaisuudet ja komponentit. Asiakkaalle tämä on suuri etu ja tilattu tietokone epäilemättä on juuri sellainen kuin asiakas haluaa. Toki tehdasräätälöinti luonnollisesti hidastaa hiukan Mac Pron toimitusaikaa.

 

Modulaarisuus ja tehdasräätälöinti saattaa kuitenkin myös vaikeuttaa hankintapäätöstä, sillä Mac Pro on verrattain arvokas ja moni varmasti haluaisi varmistaa laitteen soveltuvuuden ennen hankintaa. Mac Pron testaaminen myymäläolosuhteissa on lähes mahdotonta, sillä olosuhteet harvoin vastaavat tuotanto-olosuhteita. Asiakkaan siis täytyy vain luottaa internetin artikkeleihin suorituskyvystä ja käytettävyydestä tai tehdä hankintapäätös kollegan tai ystävän suosituksen perusteella. Mac Pro on sen verran harvinainen, että harmillisen harvoin sellaista kuitenkaan löytyy kollegalta tai ystävältä. 

 

Tarjoamme nyt ainutlaatuisen tilaisuuden Mac Pron testaamiseen. Voit siis saada Mac Pro -tietokoneen "koeajolle" esimerkiksi kahdeksi viikoksi tai koko kuukaudeksi. Tuona aikana pääset kokeilemaan sen suorituskykyä ja esimerkiksi graafisessa työssä tarvittua prosessointikykyä tai kehitystyössä koodin kääntämiseen vaadittua laskentatehoa. Pääset luonnollisesti myös varmistamaan uuden macOS Montereyn soveltuvuuden ja yhteensopivuuden sinun tuotantoympäristöösi. Autamme tottakai tarvittaessa sen sovittamisessa juuri teidän infrastruktuuriinne!

 

Mac Pro on ennennäkemättömän tehokas ja kaunis Mac -tietokone ja nyt sinulla on mahdollisuus kokeilla sitä omassa työssäsi ennen hankintapäätöstä. Todenna Mac Pron nopeus, kauneus ja tehokkuus!