Core Service - Blogi ja uutiset

Toimitusjohtajamme Joe Carroll siirtyy uusiin haasteisiin

Kirjoittanut Joel Mansnerus | 14. lokakuuta 2020 klo 6.02.38

Kasvuamme lähes kuusi vuotta johtanut Joe Carroll lopettaa yrityksen palveluksessa vuoden 2020 lopussa. Hallituksen nykyinen puheenjohtaja Veli-Pekka Vähälummukka toimii toistaiseksi vt. toimitusjohtajana, jolla varmistamme yritystoiminnan ja asiakkaidemme hyvän palvelun jatkuvuuden ja kehittämisen. 


Joe on intohimoisesti ja menestyksekkäästi luotsannut yritystä lähes sen perustamisesta saakka. Kiitämme Joeta ainutlaatuisen avoimen ja neuvottelevan sekä arvopohjaisen yrityskulttuurin rakentamisesta ja toivotamme hänelle onnea ja menestystä myös jatkossa.

 


“On ollut kunnia saada olla mukana rakentamassa loistavaa tiimiä ja yrityskulttuuria organisaatiossamme. Tiimimme Apple-teknologioiden osaamistaso on täysin uniikkia Pohjoismaiden markkinoilla ja varmasti yksi parhaimmista koko Euroopan alueella. Haluan kiittää koko tiimiä ja kaikkia asiakkaitamme tähänastisesta matkasta!

- Joe Carroll 


Osana organisaatiomuutokseen liittyvää uudistettua strategiaamme haluamme vastata yhä nopeammin kasvavan asiakaskuntamme tarpeisiin liiketoimintojen vauhdittajana niin tietotekniikan tuen, tietoturvallisuuden kuin käytettävyyden osalta. Paikka- ja aikariippumaton työnteko vaatii aiempaakin enemmän uudenlaista ajattelua ja ketteryyttä niin meidän kuin asiakkaidemme puolella.