Core Service - Blogi ja uutiset

Mosylen MDM-palvelut - ainoana Suomessa

Kirjoittanut Veli-Pekka Vähälummukka | 14. lokakuuta 2019 klo 8.00.00

Apple -laitehallinnan ilahduttavin ja intuitiivisin ohjelmistotuote Mosyle on nyt saatavilla kauttamme ainoana Suomessa.

 

Mosyle tarjoaa ohjelmistoratkaisuja, jotka auttavat yritysten tietohallintoa hallitsemaan Apple -laitteita, yksinkertaistamaan käyttöönottoa ja suunnittelemaan tarkoituksenmukaisia työnkulkuja. Mosyle tarjoaa aivan uudenlaisen kokemuksen iPad-, iPhone-, Mac- ja Apple TV –laitteiden hallintaan. 

 

”Perinteiset markkinoilla olevat MDM-ratkaisut vaikuttivat mielestämme kömpelöiltä, ja “yritysmäisiltä”. Vaikka voikin kuulostaa naiivilta, ajattelimme, että Appleen liittyvien ohjelmistojen ei pitäisi tuntua business-ohjelmistoilta. Sen sijaan niiden pitäisi tarjota samaa, mitä Apple tarjoaa; intuitiivisuutta, hienoa käyttökokemusta ja tehokkaampia ratkaisuja. Tässä Mosyle astuu mukaan.”  – Mosyle

 

Tiimimme jakaa Mosylen kanssa yhteisen innostuksen hienoihin teknologioihin ja ihastuttaviin asiakaskokemuksiin, joten Mosylen valinta oli luonnollinen. Mosyle haluaa tarjota loppuasiakkailleen parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen ja siitä johtuen kelpuuttaa kumppaneikseen ainoastaan virallisen Apple konsulttiverkoston jäseniä, joista olemme Suomen ensimmäinen ja ainoa. 

 

”Meidän tärkeimpiä arvoja on alusta saakka ollut herkkyys asiakkaiden tarpeille ja erinomainen laatu kaikessa toiminnassa. Oman mcontrol -ohjelmistomme rinnalle olemme systemaattisesti kartoittaneet ja testanneet Apple-laitteiden hallintaan soveltuvia MDM-ohjelmistoja.  Markkinoilla on aiemminkin ollut erinomaisia tuotteita Apple-laitteiden hallintaan, mutta usein niiden käyttökustannukset ovat muodostuneet käyttöönoton esteeksi. Mosyle MDM muuttaa tämän tarjoamalla kaikki kalliimpien ratkaisujen kyvykkyydet jopa 70% edullisempaan hintaan.”

– Joe Carroll

 

Olemme sopineet kumppanuudesta Mosylen kanssa (“Mosyle MSP Partner”) ja tarjoamme asiakkaillemme Apple -laitteiden hallintapalveluita Mosyle -ohjelmistoja hyödyntäen. Onko sinulla kysyttävää palveluistamme? Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan lisää!